Antena Meniu Search
x

Viteza, cauza accidentului tragic din Constanța, soldat cu doi morți

Accident grav, seara trecută, în judeţul Constanţa, în contextul vremii rele. Două persoane şi-au pierdut viaţa în impact. Şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la şoseaua udă, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o altă maşină.

Vezi și

Accident grav, seara trecută, în judeţul Constanţa, în contextul vremii rele. Două persoane şi-au pierdut viaţa în impact. Şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la şoseaua udă, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o altă maşină. O femeie aflată pe scaunul din dreapta al vehiculului scăpat de sub control a murit pe loc, iar medicii s-au chinuit să îl resusciteze pe bărbatul vinovat de producerea tragediei, însă fără succes.

Pe asfaltul ud, medicii duc o luptă contra-cronometru pentru viaţă. Este DN 22, în apropriera satului Săbioara. Patru persoane au nevoie de ajutorul lor după ce un şofer a scăpat maşina de sub control. Inclusiv un elicopter SMURD a fost trimis spre locul tragediei.

Pentru şoferul care a călcat prea tare pedala de acceleraţie pentru condiţiile de drum nu s-a mai putut face nimic. Avea 46 de ani.

În aceeaşi maşină, pe scaunul din dreapta, se afla şi o femeie de 53 de ani.

În maşina care circula regulamentar erau două persoane care au scăpat cu viaţă. Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Segmentul de drum pe care s-a produs accidentul este cunoscut ca fiind unul extrem de periculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Viteza, cauza accidentului tragic din Constanța, soldat cu doi morți