Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în timpul filmărilor pentru pelicula "Cursa", în Sectorul 6. Un bolid de lux a lovit maşina care filma scena. Reacţia lui Codin Maticiuc

Un accident grav a avut loc noaptea trecută în sectorul 6 al Capitalei, chiar în timpul filmărilor celui mai nou film românesc, Cursa. Maşina pe care erau montate camerele a fost lovită de un bolid care participa la o cursă. Doi cascadori profesionişti dar şi cameramanul au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la Spitalul Universitar. Pagubele materiale, însă, sunt uriaşe.  

de Ana Maria Munteanu

la 26.08.2024 , 10:34

Filmul "Cursa" promite să aducă pe ecrane adrenalina și spectacolul caracteristice francizei "Fast and Furious". Din păcate, accidentele de pe platoul de filmare nu au fost incluse în scenariu. "S-a auzit o bubuitură! O acceleraţie de maşină, o bubuitură şi s-au răsturnat, au plecat de aici şi s-au răsturnat tocmai acolo".

Bolidul din scenariu care circula, cel mai probabil, cu viteză ar fi pierdut controlul volanului unde se poate observa că gardurile care delimitează şinele de tramvai sunt distruse. Mai apoi a intrat direct în maşina care filma întreaga scenă. Imediat după impact, autovehiculul echipat cu camere de filmare s-a răsturnat. Cameramanul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Răniţi au fost şi cei doi cascadori profesionişti. Chiar dacă a fost anunţat că cei implicaţi în accident sunt în afara oricărui pericol, Codin Maticiuc, unul din producătorii filmului, a preferat să meargă, totuşi, la spital pentru a se convinge de acest aspect.

Vezi și

"Vreau să vă anunţ şi mă bucur să vă anunţ că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut şi de CT-uri şi de foarte multe teste. Sunt foarte bine, mulţumim lui Dumnezeu şi nimic altceva nu contează", a declarat Codin Maticiuc.

Scenele din filmul care va apărea în toamna anului viitor sunt filmate pe principalele artere din Capitală, precum Calea Victoriei, Pasajul Victoriei sau splaiul Independenţei. Traficul este complet restricţionat în timpul filmărilor.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Accident grav în timpul filmărilor pentru pelicula "Cursa", în Sectorul 6. Un bolid de lux a lovit maşina care filma scena. Reacţia lui Codin Maticiuc