Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav în Vaslui. Două persoane, între care un copil de 3 ani, au murit. Alte 9 au fost rănite. A fost activat Planul Roşu

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în judeţul Vaslui, între localităţile Popeni și Murgeni. Unsprezece persoane au fost implicate în accident, două dintre ele nemaiputând fi salvate. Printre decedaţi se află şi un copil de doar trei ani. Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.07.2022, 21:55

Update : În total, în urma accidentului au rezultat 11 victime, după cum urmează:

  •  1 copil de 3 ani decedat;
  •  1 adult decedat;
  •  1 copil de 3 ani inconștient - cod roșu;
  •  1 copil de 4 ani inconștient - cod roșu;
  •  5 adulți conștienți - cod galben;
  •  2 adulți - cod verde.

Din primele informații, în accident sunt implicate un autocamion, un autoturism și un mijloc de transport cu tracțiune animală (căruță). În cele trei mijloace de transport se aflau în total 11 persoane.

La faţa locului se intervine cu o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD  și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui (trei ambulanțe tip B și o ambulanță tip C).

Pe acelaşi subiect

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui intervine cu forțe și mijloace specifice, pentru descarcerare, deblocare, evaluare și  acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate, pentru victimele.unui accident rutier produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni (ieșirea spre Murgeni). A fost  activat planul Roșu. Primele evaluari: doua persoane decedate, două persoane cod roșu și cinci persoane încadrate pe cod galben", au transmis reprezentanţii ISU.

Ştire în curs de actualizare...

Material realizat cu ajutorul informaţiilor transmise de reporterul Observator, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident grav în Vaslui. Două persoane, între care un copil de 3 ani, au murit. Alte 9 au fost rănite. A fost activat Planul Roşu