Antena Meniu Search
x

Accident cu patru mașini la Avrig! Cinci oameni au ajuns la spital. Traficul este oprit (Video)

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc marţi pe Drumul Naţional 1, pe centura oraşului Avrig, la kilometrul 284, unde traficul est

Update ora 15.20 - În accidentul de la Avrig au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau 15 persoane, înregistrându-se în total cinci victime, doi bărbați și trei femei.

Două dintre victime au fost preluate de Smurd Avrig, iar celelalte de ambulanțe.

Răniții sunt conștienți.

Pe acelaşi subiect

Șoferul vinovat, 39 ani, din Covasna, circula pe ruta Brașov - Sibiu, și deoarece nu a păstrat distanța față de mașina dinaintea sa, a intrat in coliziune cu acesta și a ricosat în alte 2 auto conduse regulamentar din sens opus.

Știrea inițială

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc marţi pe Drumul Naţional 1, pe centura oraşului Avrig, la kilometrul 284, unde traficul este blocat, a anunţat Poliţia.

Din primele informaţii, răniţii sunt conştienţi. Una dintre persoanele rănite este încarcerată. Răniţii sunt transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu ambulanţe de la Salvare şi SMURD.

Poliţia susţine că a avut loc o coliziune între trei maşini. Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului.

sursa foto: turnulsfatului.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident cu patru mașini la Avrig! Cinci oameni au ajuns la spital. Traficul este oprit (Video)