Antena Meniu Search
x

O fetiţă de un an şi 11 luni din Mureş a murit în braţele mamei, după ce fratele tatălui a lovit-o în cap

O fetiţă de doar un an şi 11 luni din Mureş a murit în noapte de Revelion în braţele mamei, după ce fratele tatălui i-a sucit gâtul ca la pui.

O fetiţă de un an şi 11 luni din Mureş a murit în braţele mamei, după ce fratele tatălui i-a sucit gâtul ca la pui

O fetiţă de doar un an şi 11 luni din Mureş a murit în noapte de Revelion în braţele mamei, după ce fratele tatălui a lovit-o. Drama s-a petrecut în satul Chinari, fără ca cineva să-l poată opri pe criminal.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, venise în casa fratelui mai mare pentru a petrece Revelionul. Fără servici şi stând mai mult pe străzi, acesta a băut fără măsură şi la un moment dat, se pare că enervat de micuţa lui nepoată a lovit-o în cap. Apoi i-a sucit pur şi simplu gâtul.

Cum nimeni nu se aştepta la aşa ceva, părinţii fetiţei nu au avut nicio şansă să intervină, scrie libertatea.ro. Micuţa şi-a dat ultima suflare în braţele mamei, iar celelalte rude aflate la petrecere au chemat poliţia. Criminalul a fost prins şi a primit ulterior mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fetiţă de un an şi 11 luni din Mureş a murit în braţele mamei, după ce fratele tatălui a lovit-o în cap