Antena Meniu Search
x

Video Accident grav lângă Orșova. Două victime încarcerate, una a fost declarată decedată. Video

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe raza localității Orșova din Mehedinți. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, după ce două autoutilitare s-au ciocnit puternic.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.11.2020, 12:10

Accident
Accident în județul Mehedinți, 7 noiembrie 2020 - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)
  • Două dube au fost implicate în accidentul din Mehedinți
  • O victimă a decedat, alte trei au fost rănite

Pompierii din județul Mehedinți au intervenit în această dimineață la un accident rutier soldat cu 4 victime, dintre care două în stare gravă, încarcerate.

Salvatorii au găsit una dintre victime în stop cardio-respirator, cealaltă fiind transportată la unitatea de primiri urgențe Drobeta - Turnu Severin, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta, Raluca Tîrcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, o persoană a fost declarată decedată. Paramedicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul din Orșova.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Accident grav lângă Orșova. Două victime încarcerate, una a fost declarată decedată. Video