Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Constanţa, după ce o şoferiţă a fost cuprinsă de confuzie, la semafor. În urma impactului, un pasager a zburat din maşină (Video)

Accident provocat de o șoferiță care trece pe roșu, urmat de proiectarea unui pasager pe asfalt! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accident groaznic la Constanţa, după ce o şoferiţă a fost cuprinsă de confuzie, la semafor. În urma impactului, un pasager a zburat din maşină

Accident provocat de o șoferiță care trece pe roșu, urmat de proiectarea unui pasager pe asfalt! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se poate vedea momentul în care neatenția unei șoferițe era să provoace o tragedie.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția dintre străzile Ion Rațiu și Mircea cel Bătrân. O șoferiță aflată la volanul unui Renault Clio a trecut pe roșu și a fost lovită în plin de un Audi care circula regulamentar. În urma impactului violent, un pasager din Renault a fost aruncat pe șosea. 

Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit grav. Pasagerul din Renault a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Șoferul mașinii Audi a suferit răni minore, dar a tras o sperietură zdravănă.

Şoferița aflată la volanul unui Renault Clio cu numere de Galați a confundat semaforul cu cel de pe Bulevardul Tomis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident groaznic la Constanţa, după ce o şoferiţă a fost cuprinsă de confuzie, la semafor. În urma impactului, un pasager a zburat din maşină (Video)