Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Vaslui. O mamă şi copilul ei au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă

Accident groaznic în Vaslui. O femeie în vârstă de 40 de ani și fiul ei în vârstă de 16 ani au fost scoși de echipajul de la ambulanţă dintr-o mașină care s-a răsturnat într-o râpă din comuna Băcani.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 14:41

O mamă şi copilul ei au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă - Shutterstock

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o ambulanță SMURD pentru scoate și a acorda primul ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 245, în apropiere de localitatea Drujești, comuna Băcani (nu departe de Acumularea Râpa Albastră).

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, între care un copil. A fost găsit un autoturism răsturnat într-o râpă, potrivit Mediafax. Copilul în vârstă de 16 ani și mama lui, în vârstă de 40 de ani, au fost evacuați.

Victimele au fost evaluate și au primit primul ajutor în ambulanța SMURD.

Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral și acuza dureri la mâna stângă, în timp ce mama lui a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-facial ușor. Cele două persoane au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Vaslui. O mamă şi copilul ei au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă