Antena Meniu Search
x

Accident groaznic pe DN 73, în Mihăieşti, provocat de un şofer băut şi sub suspiciunea consumului de droguri

Un tânăr aflat sub influenţa alcoolului şi, posibil, a unor substanţe psihoactive, a provocat, duminică, un accident pe DN 73, în localitatea argeşeană Mihăeşti.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 12:36

- ISU Argeş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea părăsind partea carosabilă după impact.

"Din verificările preliminare s-a stabilit faptul că un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Câmpulung către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 42 de ani, din Mihăeşti", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, şoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit în accident şi a fost transportat la spital.

"Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 28 de ani rezultând o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, pentru acesta au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţă a unor substanţe psihoactive", se mai menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa unei substanţe psihoactive şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident groaznic pe DN 73, în Mihăieşti, provocat de un şofer băut şi sub suspiciunea consumului de droguri