Antena Meniu Search
x

Trei morţi şi patru răniţi grav, în urma unui impact mortal petrecut în Ialomiţa de Crăciun (Video)

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite grav în urma unui accident groaznic petrecut miercuri în judeţul Ialomiţa.

de Redactia Observator

la 25.12.2019, 17:00

Accidentul din Ialomiţa, soldat cu trei morţi şi patru răniţi
Două maşini s-au ciocnit violent în accidentul din Ialomiţa - Captură Reporter Buzoian

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite grav în urma unui accident groaznic petrecut miercuri în judeţul Ialomiţa.

UPDATE, 16.58: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţă anunţă că au intervenit la faţa locului cu două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre. Cei de la ISU Ialomiţă sunt ajutaţi de patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean, dar şi de o ambulanţă trimisă de la Bucureşti. De asemenea, un elicopter SMURD a fost trimis la faţa locului.

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite, după ce un accident violent s-a produs, în ziua de Crăciun, pe Drumul European E85, cunoscut şi drept "Drumul Morţii", din cauza numărului mare de accidente produse.

Conform Reporter Buzoian, şoferul unui Opel înmatriculat în Bacău a încercat o depăşire periculoasă, a pătruns pe contrasens, iar maşina sa s-a izbit violent cu un Renault înmatriculat în Italia.

Autorităţile locale au declanşat planul roşu de intervenţie, fiind trimis la faţa locului inclusiv un elicopter SMURD. Martorii susţin că şoferul de pe Opel avea viteză foarte mare şi că, în urma impactului, mai multe persoane din cele două autoturisme au fost azvârlite pur şi simplu pe câmp.

Circulaţia a fost blocată în zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trei morţi şi patru răniţi grav, în urma unui impact mortal petrecut în Ialomiţa de Crăciun (Video)