Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident groaznic la Iaşi. Un tânăr a murit izbindu-se cu maşina de un stâlp, după o ieşire la discotecă

Un tânăr dintr-o comună ieşeană a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un stâlp, apoi s-a răsturnat la marginea drumului.

de Redactia Observator

la 04.03.2018 , 17:16

Un tânăr dintr-o comună ieşeană a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un stâlp, apoi s-a răsturnat la marginea drumului.

Accidentul a avut pe raza localităţii Probota, judeţul Iaşi, iar tânărul se întorcea de la discotecă.

Tânărul, de 23 de ani, a petrecut împreună cu nişte prieteni la discoteca din comuna Bivolari, unde a consumat băuturi alcoolice, apoi s-a urcat la volan pentru a se întoarce acasă.

Articolul continuă după reclamă

Pe raza localităţi Probota, tânărul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul, marca Skoda, s-a izbit violent de un stâlp, după care s-a răsturnat pe marginea şoselei.

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei locale, după ce s-ar fi certat cu iubita lui şi, băut fiind, tânărul a intrat cu maşina într-un stâlp, răsturnându-se pe un drum în jurul orei la ora 3.44.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar viaţa tânărului nu a mai putut fi salvată.

El aintrat în stop cardiorespirator şi avea mai multe traumatisme.

Trupul bărbatului afost  transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Sursa: News.ro, Ziarul de Iasi

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident groaznic la Iaşi. Un tânăr a murit izbindu-se cu maşina de un stâlp, după o ieşire la discotecă