Antena Meniu Search
x

Carambol provocat de un tânăr care s-a urcat băut la volan, în Iaşi | Video

Carambol provocat de un şofer în stare avansată de ebrietate, sâmbătă seară, în Iaşi. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Nicolina

Carambol provocat de un şofer în stare avansată de ebrietate, sâmbătă seară, în Iaşi. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Nicolina, chiar în apropierea unei secţii de poliţie. Autorul este un tânăr de 26 de ani care s-a urcat ala volan beat criţă şi fără a avea permis de conducere. 

Echipajul de Poliţie care s-a deplasat la locul accidentului a identificat un tânăr de 26 de ani, care se urcase băut la volan. Autoturismul pe care îl conducea fără permis fusese furat dintr-o parcare din apropierea zonei în care a provovat carambolul. 

Potrivit unor martori, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit alte două autoturisme. Poliţiştii au stabilit că acesta se afla în stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie de peste 0,91 la mie, în aerul expirat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile au întocmit acum dosar penal pe numele lui pentru vătămare corporală din culpă, singura victimă fiind şoferul vinovat, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru furt de autoturism.

Sursă: ziaruldeiasi.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Carambol provocat de un tânăr care s-a urcat băut la volan, în Iaşi | Video