Antena Meniu Search
x

Video Accident în faţa Spitalului Judeţean din Galaţi. Două femei au fost lovite, pe trecere, de un motociclist de 16 ani

Au fost momente de panică în această dimineaţă pe o stradă din Galaţi. Două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de un adolescent de 16 ani care conducea o motocicletă. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.07.2022, 19:40

Vezi și

Accidentul a avut loc la ora 11:00, pe strada Brăilei din municipiu, chiar în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Victimele au mers singure la spital

Când şi-a dat seama de ceea ce a făcut, adolescentul a pus repede mâna pe telefon şi a sunat la 112. El le-a spus poliţiştilor că cele două femei au părăsit locul accidentului, iar oamenii legii l-au îndrumat să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie. 

La ora 12:00, adolescentul s-a prezentat la sediul Biroului Biroului Rutier Galați unde a dat detalii cu privire la cele întâmplate. Ulterior, la ora 14:30, Poliția Municipiului Galați a fost sesizată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați Sfânul Apostol Andrei despre faptul că la secția UPU. s-au prezentat două persoane de sex feminin, cu vârstele de 79, respectiv 76 ani, care au declarat faptul că au fost lovite de către un motociclist pe strada Brăilei.

Pe acelaşi subiect

La momentul producerii accidentului, persoanele lovite nu au avut nevoie de intervenția echipajelor medicale, acestea prezentându-se ulterior la spital.

Conducătorul motocicletei deține permis de conducere valabil pentru categoria de vehicul pe care îl conducea, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat acest eveniment rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident în faţa Spitalului Judeţean din Galaţi. Două femei au fost lovite, pe trecere, de un motociclist de 16 ani