Antena Meniu Search
x

Video Un autobuz a făcut prăpăd, noaptea trecută, într-o intersecție din Voluntari. A spulberat un motociclist nevinovat, care circula regulamentar

Accident grav, noaptea trecută, lângă Bucureşti, în Voluntari. Un şofer de autobuz care nu ar fi acordat prioritate a lovit în plin un bărbat de 53 de ani, care circula pe motocicletă. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav, dar a fost salvat de medici şi dus la spital.   

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 08:06

Vezi și

Ora 23. Un grav accident de circulatie se produce în Voluntari. Un bărbat de 53 de ani care conducea o motocicleta este izbit în plin de șoferul unui autobuz care nu a acordat prioritate în intersecție. 

"Motociclistul venea de pe bulevardul Eroilor, iar în urma impactului a fost transportat în stare gravă la spital pentru a primi îngrijiri medicale", relatează Eduard Marin reporter Observator.

"Da, era foarte grav. Ceva la braț am văzut, era rupt aici, curgea sânge foarte mult.  Am văzut că mișcă, este viu. Bine că este viu", spune un martor.

Martor: Ceva este în neregula cu această intersecție

Pe acelaşi subiect

Oamenii din zonă spun în această intersecţie accidentele sunt frecvente. 

"Sigur motocicleta nu avea viteză, dar este foarte grea și de aceea arată așa. Cineva trebuie să ia măsuri cu această intersecție. Ceva este în neregula cu această intersecție. Eu locuiesc în apropiere, și zilnic, aproape zilnic, văd accidente foarte multe exact în locul acesta", continuă bărbatul.

Atât autobuzul, cât și motocicleta au fost avariate serisos. În prezent, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un autobuz a făcut prăpăd, noaptea trecută, într-o intersecție din Voluntari. A spulberat un motociclist nevinovat, care circula regulamentar