Antena Meniu Search
x

Video Motociclist în comă, după ce a fost aruncat câțiva metri în aer înainte să se prăbușească pe caldarâm. Accident cumplit filmat în Galați

Imagini de coșmar filmate, noaptea trecută, pe o stradă din Galați. Un tânăr de 36 de ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a înfipt cu motocicleta într-un autototurism. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat metri buni în aer, înainte de se prăbuși pe caldarâm. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.07.2022, 09:41

Motociclist în comă, după ce a fost aruncat câțiva metri în aer înainte să se prăbușească pe caldarâm. Accident cumplit filmat în Galați - Facebook/GSDG - Facebook/Ovidiu Aldis

Potrivit polițiștilor gălățeni, alarma la 112 a fost dată în jurul orei 22:00. Apelul anunța că pe strada Domnească din municipiu a avut loc un accident rutier.

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați care au ajuns în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 26 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Domnească, dinspre strada radu Negru către Strada Vasile Alecsandri, la intersecția cu strada Elena Doamna, ar fi virat stânga pe aceasta, moment în care o motocicletă care era condusă de un alt bărbat cu vârsta de 36 ani și care circula din sens opus ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Galați, unde a rămas internat în stare comatoasă", a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Motociclistul este în comă, după accidentul din Galați

Momentul în care motociclistul este aruncat în aer, în urma impactului, a fost filmat. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Potrivit informațiilor de ultimă oră, motociclistul de 36 de ani este în stare gravă, la terapie intensivă, intubat și ventilat mecanic. 

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Motociclist în comă, după ce a fost aruncat câțiva metri în aer înainte să se prăbușească pe caldarâm. Accident cumplit filmat în Galați