Antena Meniu Search
x

Un jandarm de 37 de ani, șeful postului din Sărata Monteoru, e șoferul decedat în urma accidentului de la Lipia. Mașina lui, prinsă între un TIR și autocisternă

Victima accidentului cumplit petrecut în această seară, la Lipia (Buzău), este şeful postului de Jandarmi din Sărata Monteoru.

Accident cumplit in Buzau - Foto: News.ro / Ciprian Sterian

Victima accidentului cumplit petrecut în această seară, la Lipia (Buzău), este şeful postului de Jandarmi din Sărata Monteoru.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla în autoturismul Dacia Logan care a fost prins între un TIR încărcat cu tablă şi o autocisternă încărcată cu benzină şi cu motorină.

Potrivit primelor date, şoferul autoturismului Dacia Logan, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă.

Ulterior, TIR-ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, bărbatul de 37 de ani, şeful Postului de jandarmi - ordine publică din staţiunea Sărata Monteoru, din cadrul la Detaşamentul 3 Jandarmi Buzău, a decedat.

Șoferul TIR-ului a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Traficul este blocat, în zonă intervenind pompierii, deoarece sunt scurgeri de combustibil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un jandarm de 37 de ani, șeful postului din Sărata Monteoru, e șoferul decedat în urma accidentului de la Lipia. Mașina lui, prinsă între un TIR și autocisternă