Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit în Lugoj! O tânără de 19 ani din Gorj a murit în timp ce mergea la facultate în Timişoara

O tânără în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru tineri au fost grav răniţi, în urma unui accident rutier produs în Lugoj.

de Redactia Observator

la 04.12.2017 , 17:02

O tânără în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru tineri au fost grav răniţi, în urma unui accident rutier produs în Lugoj.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 22.30, pe centura oraşului Lugoj. Cei cinci tineri din Gorj, respectiv trei băieţi şi două fete, se aflau într-un BMW seria 5 şi se îndreptau către Timişoara, toţi fiind studenţi.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

La un moment dat, chiar în sensul giratoriu de la intersecţia autostrăzii cu şoseaua de centură din Lugoj, şoferul BMW-ului a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a derapat, s-a izbit de bordură şi a derapat.

Accident mortal cu studenţi din Gorj pe centura oraşului Lugoj

Dacă cei trei băieţi au reuşit să iasă din autoturism singuri, cele două fete din Gorj au rămas blocate în maşină şi a fost nevoie de intervenţie pompierilor de la Descarcerare pentru a le scoate din maşină.

La locul accidentului, au ajuns mai multe echipaje ale Poliţie şi ale SMURD, însă, din nefericire, o tânără în vârstă de 19 ani a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o resuscita.

Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de medici şi transportaţi de urgenţă la spital. Doi dintre ei au suferit răni grave şi au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Lugoj! O tânără de 19 ani din Gorj a murit în timp ce mergea la facultate în Timişoara