Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grav accident la Mehedinţi, soldat cu doi morţi. Maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

Tragedie pe o şosea din Mehedinţi! Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp.

de Redactia Observator

la 23.12.2017 , 11:55

Tragedie pe o şosea din Mehedinţi! Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp. Şoferul care a provocat nenorocirea nu avea permis de conducere, iar martorii povestesc că s-ar fi urcat băut la volan şi ar fi gonit în viteză.

La ieşire din comuna Dârvari, maşina în care se aflau 4 persoane a ajuns în afara şoselei şi a spulberat un stâlp de iluminat din beton. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus în întregime. 

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, şi pasagerul din dreapta de doar 22 de ani au murit pe loc. Martorii pun tragedia pe seama vitezei excesive. 

Vezi și

Ca printr-o minune, cei doi pasageri de pe bancheta din spate au scăpat cu viaţă. 

Şoferul care a provocat nenorocirea abia se întorsese din Austria şi nu avea permis de conducere. 

Şi de parcă nu ar fi fost suficient bărbatul s-ar fi urcat şi băut la volan. 

Claudiu Bebec, Politia Rutiera Mehedinti: "Din primele cercetari, se pare ca acesta nu poseda permis de conducere si continuam cercetarile pentru a vedea daca a consumat bauturi alcoolice, avand in vedere ca la fata locului au fost gasite mai multe recipiente cu alcool."

Acum, în prag de Crăciun,  familiile celor doi tineri se pregătesc de înmormântare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Grav accident la Mehedinţi, soldat cu doi morţi. Maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp