Antena Meniu Search
x

O șoferiță a intrat cu mașina într-un microbuz cu 20 de pasageri, pe DN1. Cinci persoane au ajuns la spital

Accident pe DN1, între Ploiești și Brașov. Un microbuz cu 20 de pasageri și o mașină în care se aflau patru persoane s-au ciocnit în localitatea Floreşti din Prahova.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 29.11.2019, 20:02

Accident în Florești
Accident în Prahova, pe DN1, în dreptul localității Florești - news.ro

Accident pe DN1, între Ploiești și Brașov. Un microbuz cu 20 de pasageri și o mașină în care se aflau patru persoane s-au ciocnit în localitatea Floreşti din Prahova.

Din primele informații, cinci persoane au fost rănite, iar altele sunt în care moment evaluate de medici.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei șoferițe. Femeia de la volanul autoturismului, care circula pe un drum secundar din direcţia Floresti către DN 1, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, vrând să intre pe sensul de mers către Braşov, intrând în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar spre Braşov.

Patru femei și șoferul microbuzului au ajuns la spital

Potrivit news.ro, în urma impactului, patru persoane aflate în autoturism şi şoferul microbuzului au fost răniţi. Iniţial, patru dintre victime - o femeie de 51 de ani cu traumatism la coloană, o alta de 45 de ani cu traumatism la torace, o femeie de 53 şi una de 55 de ani cu traumatisme cranio-cerebrale - au fost preluate de ambulanţe şi sunt transportate la spital.

Șoferul care conducea microbuzul, un bărbat de 50 de ani, a fost transportat la spital cu traumatism cranio-facial.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, trei ambulanţe SMURD, una de transport victime multiple.

Traficul în zona accidentului este restricţionat, fiind dirijat de către poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O șoferiță a intrat cu mașina într-un microbuz cu 20 de pasageri, pe DN1. Cinci persoane au ajuns la spital