Antena Meniu Search
x

Accident cu 21 de victime pe Valea Oltului, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină. A fost activat Planul Roşu (Video)

Accident groaznic, în această după-amiază, pe DN7 – Valea Oltului, după ce un microbuz cu 19 persoane s-a răsturnat în urma impactului cu un autoturism. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.08.2019, 18:09

Accident groaznic, în această după-amiază, pe DN7 – Valea Oltului, după ce un microbuz cu 19 persoane s-a răsturnat în urma impactului cu un autoturism. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

19 persoane și-au văzut moartea cu ochii, duminica dupa-amiaza, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-un șant de pe marginea DN 7, în dreptul localității Câineni.

Din primele date, șoferul microbuzului a încercat sa evite coliziunea cu un autoturism al cărui șofer a efectuat o depășire neregulamentară.  

Potrivit ISU Vâlcea, șapte persoane din microbuzul răsturnat acuză dureri abdominale, toracice sau de spate. Alte două persoane, aflate în autoturism, prezintă fracturi la nivelul membrelor și au nevoie de îngrijiri medicale.

Având în vedere numarul mare de persoane accidentate, autoritățile din Vâlcea au declanșat Planul Roșu de intervenție.

Accident cu 21 de răniţi pe Valea Oltului. Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Pentru gestionarea situaţiei, la locul accidentului au fost alocate patru ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, doua echipaje pentru descarcerare și șapte autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanța Vâlcea.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD Craiova, care să preia una dintre victime. Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens are 60 de ani și este din județul Dolj. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Accident cu 21 de victime pe Valea Oltului, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină. A fost activat Planul Roşu (Video)