Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal filmat la Gugești, în Vrancea. Motociclistul a fost aruncat zeci de metri pe șosea, după un impact devastator

Accident teribil, seara trecută, în localitatea Gugeşti, judeţul Vrancea. Un bărbat de 39 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce motocicleta pe care o conducea a fost spulberată de o maşină.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 08:13

Vezi și

În urma impactului violent, motociclistul a fost proiectat la zeci de metri distanţă, pe şosea. La sosirea echipajelor de salvare, tânărul se afla în stare critică.

Motociclistul a murit în drum spre spital

În drum spre spital acesta a intrat în stop cardio-respirator, iar după câteva minute medicii au fost nevoiţi să declare decesul. 

"Astăzi (ieri n.r.), ora 18.15, am fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că în loc. Gugești a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă. În drum spre spital, motociclistul, în vârstă de 39 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și, deși i-au fost efectuate manevre de resuscitare, în urmă cu câteva minute s-a declarat decesul acestuia", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident mortal filmat la Gugești, în Vrancea. Motociclistul a fost aruncat zeci de metri pe șosea, după un impact devastator