Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal în Dâmbovița. Imagini greu de privit după ce o mașină și o camionetă s-au ciocnit între Mija și I.L. Caragiale

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe un drum din Dâmboviţa. Un bărbat a murit şi alte patru persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite, în urma impactului dintre o autoutilitară şi un autoturism. 

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 15:01

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic încât oamenii au rămas încarceraţi în vehicule. Echipele de salvare nu au mai putut face nimic pentru unul dintre şoferi. Celelalte victime au ajuns în stare gravă la spital.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată zeci de minute. 

Ce spune IPJ Dâmbovița

"La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, în localitatea I.L. Caragiale.

Pe acelaşi subiect

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de o persoană, în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului, persoana de 44 de ani a decedat, iar alte 4 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cauza și împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Dâmbovița. Imagini greu de privit după ce o mașină și o camionetă s-au ciocnit între Mija și I.L. Caragiale