Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident mortal la Moțăței, în Dolj. Un tânăr de 19 ani a murit strivit în mașină, după ce a fost lovit din spate de un șofer băut

Un tânăr de 19 ani a murit nevinovat, sâmbătă seară, într-un accident cumplit produs la Moțăței, în Dolj, după ce mașina în care se afla a fost lovită din spate de o altă mașină, la volanul căreia se afla un șofer băut. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.03.2021, 22:59

  • Șoferul care a provocat tragedia avea o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul n-a avut nicio șansă de supraviețuire, impactul fiind atât de puternic încă mașina sa a fost proiectată într-un autoturism parcat, după care s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au stabilit că tragedia s-a produs după ce un șofer de 36 de ani din localitatea Motăței, care circula din direcția Plenița către Băișești, a lovit din spate autoturismul condus de tânărul de 19 ani, din aceeași localitate.

Mașina acestuia a fost proiectată într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul tânărului de 19 ani.Șoferul care a provocat tragedia era băut 

Șoferul care a provocat tragedia era băut

Celălalt conducator auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat,  fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Acest articol a fost realizat cu informațiile și imaginile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Moțăței, în Dolj. Un tânăr de 19 ani a murit strivit în mașină, după ce a fost lovit din spate de un șofer băut