Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe o şosea din Vaslui. Două femei, care se întorceau de la biserică, au fost izbite în plin de un șofer care ar fi adormit

Două femei, de 64 și 71 de ani, au murit în urma unui accident produs duminică în județul Vaslui. Conform polițiștilor, șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției și a lovit doi pietoni care se aflau pe acostamentul DN 24. Din primele informaţii, se pare că cele două se întorceau de la biserică. 

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 14:55

Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de intervenție la locul accidentului au fost găsite două victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Ambele victime, două femei cu vârste de 64, respectiv 71 de ani, aveau leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a trei persoană implicată în accident, un bărbat de 45 de ani, șoferul mașinii, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc duminică pe DN 24 Vaslui-Iași, în apropierea localității Moara Domnească, județul Vaslui. Șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus și a lovit doi pietoni ce se aflau pe acostament.

Conducătorul autoturismului a fost testat pentru consum de alcool, dar rezultatul a fost negativ. Din primele informaţii, şoferul ar fi adormit la volan. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe o şosea din Vaslui. Două femei, care se întorceau de la biserică, au fost izbite în plin de un șofer care ar fi adormit