Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Vităneşti. Trei oameni au murit, după ce o maşină a ieşit din coloană şi s-a lovit frontal cu o dubiţă (Video)

Trei persoane au murit, în urma unui accident rutier care a avut loc pe E70, între Vităneşti şi Văceni. 

de Redactia Observator

la 06.06.2020, 15:33

Accident mortal la Vităneşti - ISU Teleorman

În urma accidentului, în care au fost implicate 3 autovehicule, au rezultat 4 victime, dintre care 3 declarate decedate. Cele 3 victime decedate au fost găsite încarcerate, ele fiind scoase cu ajutorul salvatorilor de la descarcerare.

Cea de a patra victimă, cu multiple traumatisme, însă conştientă şi cooperantă, a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la UPU Alexandria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din primele informaţii, unul dintre şoferi ar fi ieşit din coloană, intrând în coliziune frontală cu o altă maşină.

Alte două persoane au murit într-un accident cumplit care a avut loc, sâmbătă dimineață, pe E70, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, aproape de intersecția care duce spre Turnu Măgurele. Din primele verificări, accidentul s-a produs tot pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Citeşte şi: Doi morți într-un accident cumplit la Roșiorii de Vede, din cauza unei depășiri neregulamentare (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Vităneşti. Trei oameni au murit, după ce o maşină a ieşit din coloană şi s-a lovit frontal cu o dubiţă (Video)