Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre victimele accidentului cu români din Austria. O fetiţă de doar un an luptă să supravieţuiască, după ce a fost aruncată din maşină

Noi detalii despre victimele accidentului cu români din Austria. O fetiţă de doar un an luptă să supravieţuiască, după ce a fost aruncată din maşină. Mama ei e şi ea în comă, într-un spital din Viena. Tatăl a murit pe loc, la locul accidentului.

Noi detalii despre victimele accidentului cu români din Austria. O fetiţă de doar un an luptă să supravieţuiască după ce a fost aruncată din maşină. Mama ei e şi ea în comă, într-un spital din Viena. Tatăl a murit pe loc, la locul accidentului.

Un cuplu de români călătorea pe autostrada A1, iar în dreptul localităţii Pressbaum, în direcţia Viena, au fost victimele unui groaznic accident. Iniţial nu s-a ştiut cauza tragediei, dar poliţia a anunţat la două zile distanţă cum s-a produs accidentul.

Maşina înmatriculată în România şi condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, român, a lovit în timmpul unei depăşiri spatele unui camion, a ajuns în parapetul de pe mijlocul autostrăzii, apoi a revenit pe şosea unde s-a răsturnat de mai multe ori.

În impact, mama, 29 de ani, şi fetiţa de doar un an a cuplului au fost aruncate din maşină. Se pare că femeia nu purta centură de siguranţă şi ţinea copilul în braţe. Tatăl a fost pur şi simplu strivit de maşina care a rămas răsturnată pe asfalt.

Două elicoptere au intervenit la locul accidentului, preluând mama şi fetiţa, ambele în stare extrem de gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre victimele accidentului cu români din Austria. O fetiţă de doar un an luptă să supravieţuiască, după ce a fost aruncată din maşină