Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident sau sinucidere? O femeie din Capitală a murit după ce a fost lovită de tramvai. A fost prinsă şi târâtă câţiva metri

Accident înfiorător în Capitală. O femeie a murit, azi-noapte, după ce a fost lovită de un tramvai. Impactul a fost atât de puternic, încât victima a decedat pe loc. Anchetatorii încearcă acum să desluşească un mister - a fost o sinucidere sau un doar un accident?   

de Eduard Marin

la 01.09.2024 , 08:23

Tragedia a avut loc, imediat după miezul nopţii, în Sectorul 6 din Capitală. Tramvaiul se îndrepta spre depou, atunci când a surprins-o pe femeie. Accidentul s-a întâmplat pe bulevardul Timişoara, martorii spun că femeia ar fi căzut în faţa tramvaiului, vatmanul nu a mai putut să faca nimic, iar femeia a murit pe loc.  

Chiar dacă nu avea viteză, vatmanul nu a putut opri tramvaiul instant, iar femeia a fost prinsă şi târâtă câţiva metri. "Era după stația de tramvai. Era căzută. Așa zic oamenii ăștia, că era căzută".  

Rănile suferite au fost atât de grave, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Poliţiştii iau în calcul şi varianta unei sinucideri. Tramvaiul era condus de o femeie în vârstă de 36 de ani, după incident aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  

Vezi și

Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la INML pentru expertiză. Traficul a fost complet blocat zeci de minute pe Bulevardul Timişoara pe sensul de mers spre Valea Cascadelor. 

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident sau sinucidere? O femeie din Capitală a murit după ce a fost lovită de tramvai. A fost prinsă şi târâtă câţiva metri