Antena Meniu Search
x

Şofer de 19 ani a făcut BMW-ul praf la Craiova. El şi iubita lui, scoşi cu descarcerarea dintre fiare (video)

Accident teribil, un şofer de 19 ani a făcut BMW-ul praf la Craiova. El şi iubita lui au fost scoşi cu descarcerarea dintre fiare, după ce bolidul a intrat cu viteză într-un gard luni noaptea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.11.2019, 09:49

Accident teribil, un şofer de 19 ani a făcut BMW-ul praf la Craiova. El şi iubita lui au fost scoşi cu descarcerarea dintre fiare, după ce bolidul a intrat cu viteză într-un gard luni noaptea.

Un grav accident rutier a avut loc azi noapte pe bulevardul 1 Mai. Un tânăr din Craiova care se afla la volanul unui BMW, la intersecţia cu bulevardul Romanescu, a pierdut controlul direcţiei. După ce a scos din pământ un arbore ornamental de pe trotuar, s-a izbit violent de un gard de beton. Atât şoferul cât şi pasagera din maşină au rămas încarceraţi.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul se afla la volan și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției, lovind o altă mașină care era parcată și un copac de pe marginea șoselei.

"Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a condus un auto pe Bulevardul Nicolae Romanescu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum(carosabil umed), a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat și un copa.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagera, 19 ani, iubita şoferului, au fost răniți, medicii ajunși la fața locului luând hotărârea ca cei doi să fie transportați la spital.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şofer de 19 ani a făcut BMW-ul praf la Craiova. El şi iubita lui, scoşi cu descarcerarea dintre fiare (video)