Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact devastator în seara de Crăciun, o fată de 24 de ani a murit, alţi tineri în stare gravă, în Argeş (Video)

Un teribil accident rutier s-a produs în acestă seară la Suseni, în Argeş. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar în impact a murit şoferiţa uneia dintre maşini, o tânără în vârstă de 24 de ani, iar alţi tineri au fost răniţi grav.

de Cristian Ionescu

la 25.12.2019 , 21:38

O tânără de 24 de ani a murit în seara de Crăciun Accident mortal în seara de Crăciun, în Argeş - ziarulargesul.ro

Un teribil accident rutier s-a produs în acestă seară la Suseni, în Argeş. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar în impact a murit pasagera uneia dintre maşini, o tânără în vârstă de 24 de ani, iar alţi tineri au fost răniţi grav.

SMURD a intervenit la locul accidentului cu mai multe echipaje, ambulanţe şi maşini de descarcerare.

Accident mortal în seara de Crăciun

Articolul continuă după reclamă

Un accident mortal a avut loc la Suseni, în Argeş. Au fost identificate patru victime, trei dintre ele conștiente, dar cu multiple leziuni. Pentru cea de-a patra, o tânără de 24 de ani, s-a declarat decesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la această tragedie.

Echipajele SMURD au preluat o femeie de 23 de ani cu politraumatisme și un băiat de 15 ani care acuză dureri la membrele superiore și membrul inferior stâng. Aceștia au primit îngrijiri medicale și transportați la spital.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Impact devastator în seara de Crăciun, o fată de 24 de ani a murit, alţi tineri în stare gravă, în Argeş (Video)