Antena Meniu Search
x

ACCIDENT TERIBIL la Arad, în urmă cu puţin timp! Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar s-a ciocnit violent cu un microbuz. A fost activat PLANUL ROŞU (VIDEO)

Două persoane au murit, iar cel puţin şapte au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, joi dimineaţă, pe un drum judeţean din Arad care face legătura între oraşele Curtici şi Sântana şi în care au fost implicate un autocar şi un microbuz. Autorităţile au activat parţial planul roşu de intervenţie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.08.2017, 15:26

Update ora 8:14 - Trei dintre cei zece răniţi se află în stare critică. Unul are hemoragie abdominală şi a intrat direct în sala de operaţii, altul e intubat şi este ventilat mecanic, iar a treia victimă a fost dusă la tomograf.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE 7:15 - Zece răniţi sunt transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, în urma accidentului produs în această dimineaţă pe DJ 792 C, în care au fost implicate un autocar fără pasageri şi un microbuz care transporta 15 muncitori.

Pe acelaşi subiect

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu, în autocar nu erau pasageri, iar cele două autovehicule s-au ciocnit frontal, cele mai multe victime fiind din micrubuz.

Cele două persoane decedate sunt o femeie şi un bărbat, care se aflau pe scaunele din spatele şoferului microbuzului.

Ştirea iniţială:

Două persoane au murit, iar cel puţin şapte au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, în această dimineaţă, pe un drum judeţean din Arad care face legătura între oraşele Curtici şi Sântana. În accident au fost implicate un autocar şi un microbuz. Autorităţile au activat parţial planul roşu de intervenţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, accidentul a avut loc în apropierea intersecţiei cu drumul naţional 79 Arad - Oradea, pe un drum judeţean care leagă oraşele Curtici şi Sântana.

GALERIE FOTO: ACCIDENT TERIBIL la Arad, în urmă cu puţin timp! Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar s-a ciocnit violent cu un microbuz. A fost activat PLANUL ROŞU (VIDEO)

Un autocar şi un microbuz s-au ciocnit violent, iar echipajele de salvare ale ISU au găsit la faţa locului două persoane decedate şi şapte rănite, dintre care două încarcerate.

Din primele informaţii, se pare că în microbuz se aflau 15 pasageri, care se duceau la o fermă. La un moment dar, nu se ştie exact cauza, şoferul microbuzului a intrat pe contrasens, provocând tragedia.

Anchetatorii iau în calcul și probabilitatea ca unul dintre șoferi să fi adormit la volan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ACCIDENT TERIBIL la Arad, în urmă cu puţin timp! Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar s-a ciocnit violent cu un microbuz. A fost activat PLANUL ROŞU (VIDEO)