Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT VIOLENT în Timişoara, provocat de o şoferiţă gravidă: Un SMART a intrat într-un autobuz, după ce femeia a trecut pe roşu! Vezi MOMENTUL IMPACTULUI

Accident violent, astăzi, într-o intersecţie din Timişoara, în care au fost implicate două maşini şi un autobuz.

de Redactia Observator

la 11.05.2017 , 15:20

Accident violent, astăzi, într-o intersecţie din Timişoara, în care au fost implicate două maşini şi un autobuz.

Din primele informaţii, se pare că o şoferiţă însărcinată, în vârstă de 24 de ani, care venea pe splaiul Tudor Vladimirescu, a pătruns în intersecţe pe culoarea roşie a semaforului. Femeia a lovit un Smart care, în urma impactului, a fost proiectat intr-un autobuz.

Potrivit presei locale, şoferiţa şi conducătorul Smartului au fost uşor răniţi.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier si cine se face vinovat.

"O conducatoare auto a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, iar la intresectie cu strada Mihai Viteazul, a patruns pe culoarea rosie a semaforului electric, intrand in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, acesta fiind proiectat intr-un autobuz.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pasagerei din autoturismul care circula regulamentar. Politistii aflati la fata locului au intocmit pe numele soferitei vinovate dosar penal pentru vatamare  corporala din culpa",  a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Bocancea, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » ACCIDENT VIOLENT în Timişoara, provocat de o şoferiţă gravidă: Un SMART a intrat într-un autobuz, după ce femeia a trecut pe roşu! Vezi MOMENTUL IMPACTULUI