Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Tulcea! Un BMW cu numere de Irlanda s-a făcut praf după ce s-a prăbușit de pe un pod (Video)

Doi tineri se zbat între viață și moarte în urma unui teribil accident rutier produs astăzi în județul Tulcea. Cei doi au sărit un BMW de pe un pod.

de Redactia Observator

la 07.01.2018 , 13:33

Doi tineri se zbat între viață și moarte în urma unui teribil accident rutier produs astăzi în județul Tulcea. Cei doi au sărit un BMW de pe un pod.

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Cataloi spre Nalbant. În interiorul autoturismului se aflau doi tineri în vârstă de 25, respectiv 27 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informații, mașina cu numere de Irlanda fusese cumpărată de curând de unul dintre tinerii răniți.

Pe acelaşi subiect

Din cauza vitezei excesive, la ieșire din localitatea Cataloi, șoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a prăbușit de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

În urma impactului deosebit de violent, cei doi ocupanți ai autoturismului au suferit răni foarte grave. Unul dintre ei a fost transportat de un elicopter SMURD la spitalul din Galați, iar celălalt a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tulcea.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident grav în Tulcea! Un BMW cu numere de Irlanda s-a făcut praf după ce s-a prăbușit de pe un pod (Video)