Antena Meniu Search
x

Accidentul din Tulcea, transmis Live pe Facebook s-a soldat cu 3 morți și 3 răniți

Accident şocant pe drumul ce leagă Constanţa de Tulcea! O cursă nebună, transmisă live pe Facebook, a luat trei vieţi nevinovate - un copil, o femeie însărcinată şi o bătrână, iar o altă victimă a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 12.08.2019, 11:45

Vezi și

Accident şocant pe drumul ce leagă Constanţa de Tulcea! O cursă nebună, transmisă live pe Facebook, a luat trei vieţi nevinovate - un copil, o femeie însărcinată şi o bătrână, iar o altă victimă a ajuns la spital. Cu toţii erau în curtea casei când un şofer băut care gonea cu o viteză ameţitoare a scăpat autoturismul de sub control. Maşina a luat apoi foc. Ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi şi ei la urgenţe. Şoferul a reuşit să fugă după impact, dar a fost prins la scurt timp. 

Cursa ucigașă durează mai puţin de doua minute. La volan - un bărbat de 39 de ani. Cu el în maşină, doi prieteni. Cel de pe bancheta din spate porneşte transmisiunea în direct pe Facebook, în timp ce şoferul apasă cu putere pedala de acceleraţie. 

Pe Drumul Europeann 87, la ieşire din localitatea Văcăreni, autoturismul este scăpat de sub control, iese de pe şosea şi intră cu toată viteza într-o gospodărie. Patru persoane care se aflau în curte sunt spulberate.

Alţi doi oameni care se aflau în curte au fost răniţi, printre care şi o tânără însărcinată în 7 luni care, la spital, a intrat în stop cardio-respirator.

Din autoturismul cuprins de flăcări pasagerii au fost scoşi în viaţă şi preluaţi de ambulanţe. Şoferul, însă, dispăruse.

Individul a fost dus la secţie, iar, pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accidentul din Tulcea, transmis Live pe Facebook s-a soldat cu 3 morți și 3 răniți