Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă îşi plânge morţii din accidentul de microbuz din Ungaria. A pierdut o fiică şi ginerele, şase copii au rămas fără părinţi (video)

O mamă îşi plânge morţii din accidentul de microbuz din Ungaria. A pierdut o fiică şi ginerele, şase copii au rămas fără părinţi. Vor fi crescuţi de bunica lor, o femeie răpusă de durere.

de Redactia Observator

la 23.05.2018 , 15:45

O mamă îşi plânge morţii din accidentul de microbuz din Ungaria. A pierdut un fiu şi o noră, şasei copii au rămas fără părinţi

O mamă îşi plânge morţii din accidentul de microbuz din Ungaria. A pierdut un fiu şi o noră, şase copii au rămas fără părinţi. Vor fi crescuţi de bunica lor, o femeie răpusă de durere.

Un ginere de 35 de ani, Radu, şi soţia lui, 31 de ani, Ana Maria. Erau mândria ei. Lucrau de 5 ani în Slovenia, pe plantaţiile de hamei. Radu a mers acolo după fratele lui, Petru, care ajunsese şef de echipă. A chemat-o alături de el şi pe soţia lui.

Articolul continuă după reclamă

Marţi veneau acasă, aveau bagaje multe pline de cadouri pentru copii lor. Multă ciocolată, spune bunica, plângând. Aveau 6 copii, cei mai mici două gemene de 5 ani. Şi un singur băiat, în lacrimi de când a aflat că a rămas fără părinţi.

"De o lună şi jumătate erau plecaţi, au lucrat acolo la hamei, pentru casa asta, să aibă, să facem şi noi. Lucrează acolo de 5 ani, unul era şef acolo. Ieri la 5 am aflat. A fost cineva acolo, a venit cu muncitori în spatele lui. A stat acolo şi ne-a spus că toţi au murit. Au cumpărat ciocolată la copii să aducă acasă. Au doi gemeni de 5 ani, eu sunt bunica lor şi o să am grijă de ei. Am fost săraci şi trebuia să mergem afară să lucrăm, că aici nu aveam muncă.", spune femeia.

Familia Mezei muncea în străinătate şi strângea bani ca să termine casa pe care începuseră să o ridice.

9 români au murit într-un teribil accident, pe o şosea din Ungaria. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în Mureş, care s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. Tragedia s-a produs Cegledbercelnel, în centrul ţării. Şoferul camionului a fost rănit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O mamă îşi plânge morţii din accidentul de microbuz din Ungaria. A pierdut o fiică şi ginerele, şase copii au rămas fără părinţi (video)