Antena Meniu Search
x

A murit Mădălin, unul dintre tinerii răniți în accidentul de la Untești, după ce mașina lor a fost spulberată de o betonieră (Video)

Mădălin, unul dintre tinerii răniți duminică, pe DJ 245D, în accidentul de la Untești, după ce mașina lor a fost spulberată de o betonieră, a murit.

Mădălin, unul dintre tinerii răniți duminică, pe DJ 245D, în accidentul de la Untești, după ce mașina lor a fost spulberată de o betonieră, a murit.

Doi tineri, unul de 19, celălalt de 21 de ani, se aflau într-o mașină aparținând unei firme de curierat, care a fost izbită de o betonieră și proiectată pe contrasens, într-un automobil care circula regulamentar.

În urma accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie, impactul soldându-se cu șapte victime: cei doi tineri din mașina înmatriculată în București, o familie cu doi copii aflată în autoturismul care circula regulamentar și care era înmatriculat în Constanța și șoferul betonierei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tinerii au fost scoși din mașină de pompierii veniți la fata locului, fiind transportați în stare foarte gravă la spitalul din Bârlad.

Potrivit vremeanoua.ro, Mădălin Secăreanu, pasagerul din mașina lovită de betonieră, în vârstă de 19 ani, a murit, duminică, la spital, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

„Acesta a venit în șoc post traumatic, fractură de bazin, ruptură de splinã, fracturi costale, pneumotorax. Practic rănile suferite erau incompatibile cu viața”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A murit Mădălin, unul dintre tinerii răniți în accidentul de la Untești, după ce mașina lor a fost spulberată de o betonieră (Video)