Antena Meniu Search
x

Cei cinci prieteni care au murit în accidentul de la Vadu Moldovei se întorceau de la discotecă

Cei cinci prieteni, care și-au găsit sfârșitul striviți într-un autoturism care s-a rupt în două după impactul cu un TIR, în accidentul de la Vadu Moldovei, se întorceau de la discotecă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 09.12.2018, 09:42

Accident la Vadu Moldovei. Cei cinci prieteni se întorceau de la discotecă
Accident la Vadu Moldovei. Cei cinci prieteni se întorceau de la discotecă - Observator

Cei cinci prieteni, care și-au găsit sfârșitul striviți într-un autoturism care s-a rupt în două după impactul cu un TIR, în accidentul de la Vadu Moldovei, se întorceau de la discotecă.

Cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, cei cinci tineri erau din localitățile Bogdănești și Râșca.

Mai mult, șoferul, un tânăr de 21 de ani, se întorsese acasă, din Anglia, de numai două zile.

Nenorocirea s-a produs, în jurul orei 02.30, pe DN 2, în zona comunei Vadu Moldovei.

Pe acelaşi subiect

Din cauza vitezei excesive și cel mai probabil a consumului de alcool, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns sub un TIR înmatriculat în Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accident cu cinci morți la Vadu Moldovei în Suceava

Impactul cu TIR-ul a fost atât de puternic, semn că viteza mașinii era foarte mare, încât autoturismul marca Ford, în care se aflau cei cinci tineri, s-a rupt efectiv în două.

Martori la teribilul accident, mai mulți oameni au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

"Ne-am deplasat cu modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sprijiniţi de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul cu cinci morți de la Vadu Moldovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cei cinci prieteni care au murit în accidentul de la Vadu Moldovei se întorceau de la discotecă