Antena Meniu Search
x

Doi oameni au murit într-un incendiu, într-o casă din Buzău

Un incendiu izbucnit la o casă din Vadu Pașii, județul Buzău, s-a soldat cu o tragedie. Două persoane au murit în locuința distrusă de foc.

Martori și salvatori la casa distrusă de incendiu, la Vadu Pașii
Două persoane au murit într-un incendiu la o casă din Vadu Pașii, Buzău - ISU Buzău

Un incendiu izbucnit la o casă din Vadu Pașii, județul Buzău, s-a soldat cu o tragedie. Două persoane au murit în locuința distrusă de foc.

(Actualizare): Victimele incendiului sunt doi bărbați, frați, în vârstă de 42, respectiv 50 de ani. Primele informații indicau că și-ar fi pierdut viața proprietarii, soț și soție. Femeia a fost găsită însă în viață de salvatori.

Incendiul de la casa din comuna buzoiană Vadu Pașii a fost observat de vecini, care au chemat echipele de intervenție.

Focul a izbucnit noaptea și a distrus o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați din locuință. Alertați, salvatorii au găsit două cadavre carbonizate.

Localnicii spun că în casă locuiau 3 persoane: un bărbat și o femeie, soț și soție, dar și fratele bărbatului, care lucra ca zilier. Cadavrele au fost recuperate de pompieri după stingerea incendiului. Anchetatorii au estimat inițial că ar fi vorba despre un bărbat și o femeie.

A treia persoană, găsită în viață

Fiul proprietarilor a confirmat că în casă, alături de mama și tatăl său, locuia și unchiul, dar nu a putut identifica trupurile neînsuflețite. Fiul proprietarilor a mai spus că, foarte probabil, incendiul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă sau de la un coș de fum defect.

Pompierii și poliția au căutat și cea de-a treia persoană, despre care vecinii spun că ar fi fost în locuință în momentul izbucnirii incendiului. În urma căutărilor, a fost găsită în viață femeia, iar soțul ei și fratele acestuia au fost declarați decedați.

Sursa: News.ro

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Doi oameni au murit într-un incendiu, într-o casă din Buzău