Antena Meniu Search
x

Imagini de groază în Arad, după o depăşire mortală. Un TIR a făcut praf un Ford intrat pe contrasens

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe DN 79, între localităţile Zimandul Nou și Șimand, pe sensul de mers Arad - Oradea. Şoferul unui Ford a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.07.2019, 09:43

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe DN 79, între localităţile Zimandul Nou și Șimand, pe sensul de mers Arad - Oradea. Şoferul unui Ford a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR.

DN 79, drum care face legătura între municipiile Arad și Oradea, cunoscut fiind și ca unul dintre drumurile pe care au loc foarte multe accidente rutiere, a făcut în această dimineață noi victime.

În jurul orei 7:40, între Zimandul Nou și Șimand a avut loc un accident grav în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului Ford a făcut o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens, unde a fost izbit în plin de un TIR. 

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe DN 79, între loclităţile Zimandul Nou și Șimand, pe sensul de mers Arad - Oradea

Şofer mort, spulberat de TIR. Accident cumplit între Zimandul Nou și Șimand, în Arad

Potrivit martorilor, în urma impactului extrem de violent, maşina a fost aruncată o sută de metri pe câmp. Şoferul maşinii a murit pe loc, în timp pasagerul din dreata - o femeie - a rămas încarcerat.

Şoferul unui Ford a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR

De asemenea, șoferul TIR-ului a avut la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, șoferul TIR-ului a avut la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare ușoară și un echipaj SMURD de tip B.

Totodată, la fața locului au fost prezente un echipaj de tip C și unul de tip B din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

În urma accidentului, circulaia a fost întreruptă pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini de groază în Arad, după o depăşire mortală. Un TIR a făcut praf un Ford intrat pe contrasens