Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două accidente cu cinci mașini și un microbuz s-au produs pe autostrada Deva-Sebeș, la Orăștie. Sunt 9 victime

Două accidente grave s-au petrecut, duminică seară, pe autostrada Deva-Sebeş.

de Redactia Observator

la 23.09.2018 , 23:04

Două accidente grave s-au petrecut, duminică seară, pe autostrada Deva-Sebeş, fiind soldate cu 7 victime.

Potrivit INFOTRAFIC, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sebeş – Deva, la kilometrul 339+300 de metri, în zona municipiului Orăştie (Hunedoara), a avut loc o coliziune între un microbuz şi un autoturism.

Articolul continuă după reclamă

Două persoane din autoturism au fost transportate la spital.

Pe acelaşi subiect

Tot duminică, la aproximativ două sute de metri de primul accident a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate, însă au fost scoase de echipele de salvare sosite la fața locului.

„Răniții încarcerați au fost extrași de echipa de descarcerare a Detasamentului Orăștie si predați, conștienți și cooperanți, echipajelor medicale. Toți răniții sunt asistați de cele 2 echipaje ale pompierilor și de 2 echipaje ale SAJ. Pentru preluarea răniților a fost deplasată în zona accidentului și autospeciala de transport victime multiple”, informează ISU Hunedoara.

Potrivit sursei citate, toate cele 7 victime (4 femei și 3 bărbați) au fost transportate la UPU Deva de către echipajele aflate la fața locului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Două accidente cu cinci mașini și un microbuz s-au produs pe autostrada Deva-Sebeș, la Orăștie. Sunt 9 victime