Antena Meniu Search
x

Cinci TIR-uri și camioane s-au ciocnit pe DN7, între Deva și Nădlac. Un om a murit, un altul e grav rănit. Imagini dramatice

Cinci TIR-uri și camioane au fost implicare în două accidente petrecute, miercuri, pe DN7, pe Valea Mureșului, un om pierzându-și viața, iar un altul fiind grav rănit.

Cinci TIR-uri și camioane au fost implicare în două accidente petrecute, miercuri, pe DN7, pe Valea Mureșului, un om pierzându-și viața, iar un altul fiind grav rănit.

Două camioane s-au ciocnit la o trecere de cale ferată, la Bârzava

Primul accident a avut loc în apropiere de localitatea Bârzava, când șoferul unui camion ce transporta piatră nu a observat o coloană de mașini oprite la stop și a frânat brusc, fiind lovit din spate de un alt camion care transporta tot piatră.

Pe acelaşi subiect

Accidentul nu s-a soldat cu persoane rănite, șoseaua fiind blocată complet. Pentru degajarea traficului, au fost aduse macarale de mare tonaj pentru a trage camioanele de pe șosea.

Un om a murit, un altul rănit grav după ce trei TIR-uri s-au ciocnit la Toc

La nicio oră distanță, un alt accident a avut loc la câțiva kilometri distanță.

Șoferul unui camion ce transporta un utilaj de mare tonaj nu a observat coloana formată în fața sa și a intrat în remorca unui TIR.

În urma impactului, pasagerul din dreapta șoferului neatent a murit pe loc, în timp ce șoferul a fost scos din mașină cu ajutorul pompierilor.

În accidentul de la Toc, Arad, a fost implicat și un al treilea TIR, ce rula din sens opus și care a acrosat primele doua camioane implicate în carambol.

Din cauza accidentelor, circulația pe DN7, ce leagă Deva de vama Nadlac a fost complet blocată.Masinile au format cozi de km intregi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cinci TIR-uri și camioane s-au ciocnit pe DN7, între Deva și Nădlac. Un om a murit, un altul e grav rănit. Imagini dramatice