Meniu
Search
x

Accidente în lanţ pe şoselele din Bistriţa. Trei victime, după ce un şofer a evitat un pieton de pe trecere

Un şofer a fost grav rănit, după ce a ajuns cu maşina într-un copac. A încercat să evite un pieton, pe care, în scurt timp, l-a lovit un alt autoturism.

la 30.01.2018, 08:16
Vezi și

Un şofer a fost grav rănit, după ce a ajuns cu maşina într-un copac. A încercat să evite un pieton, pe care, în scurt timp, l-a lovit un alt autoturism. Tânărul a fost dus, de urgenţă, la spital. Pe mâinile medicilor a ajuns şi un bărbat care a traversta neregulamentar strada.

Şoferul de 28 de ani gonea cu viteză pe un bulevard din Bistriţa. A reuşit să evite un tânăr care traversa strada pe trecere, iar apoi a ajuns cu maşina într-un copac. Într-o fracţiune de secundă, însă, pietonul a fost lovit de un alt autoturism.

Impactul a fost atât de violent încât şoferul  a rămas încarcerat. A fost scos din autoturism de pompieri şi transportat la spital. Pe mâinile medicilor a ajuns şi pietonul rănit. 

Oamenii din zonă cred că şoferii implicaţi în accident s-ar fi întrecut pe şosea în cai putere. 

Un accident similar a avut loc şi pe Drumul Naţional 17, în dreptul localităţii Viişoara. Un tânăr de 27 de ani a fost lovit de o camionetă, după ce a traversat strada, fără să se asigure şi printr-un loc nepermis. 

Bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii  fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şi vor stabili vinovăţia şi cu ajutorul camerelor de supraveghere. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accidente în lanţ pe şoselele din Bistriţa. Trei victime, după ce un şofer a evitat un pieton de pe trecere