Antena Meniu Search
x

Accidente în lanţ pe şoselele din Bistriţa. Trei victime, după ce un şofer a evitat un pieton de pe trecere

Un şofer a fost grav rănit, după ce a ajuns cu maşina într-un copac. A încercat să evite un pieton, pe care, în scurt timp, l-a lovit un alt autoturism.

Vezi și

Un şofer a fost grav rănit, după ce a ajuns cu maşina într-un copac. A încercat să evite un pieton, pe care, în scurt timp, l-a lovit un alt autoturism. Tânărul a fost dus, de urgenţă, la spital. Pe mâinile medicilor a ajuns şi un bărbat care a traversta neregulamentar strada.

Şoferul de 28 de ani gonea cu viteză pe un bulevard din Bistriţa. A reuşit să evite un tânăr care traversa strada pe trecere, iar apoi a ajuns cu maşina într-un copac. Într-o fracţiune de secundă, însă, pietonul a fost lovit de un alt autoturism.

Impactul a fost atât de violent încât şoferul  a rămas încarcerat. A fost scos din autoturism de pompieri şi transportat la spital. Pe mâinile medicilor a ajuns şi pietonul rănit. 

Oamenii din zonă cred că şoferii implicaţi în accident s-ar fi întrecut pe şosea în cai putere. 

Un accident similar a avut loc şi pe Drumul Naţional 17, în dreptul localităţii Viişoara. Un tânăr de 27 de ani a fost lovit de o camionetă, după ce a traversat strada, fără să se asigure şi printr-un loc nepermis. 

Bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii  fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şi vor stabili vinovăţia şi cu ajutorul camerelor de supraveghere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accidente în lanţ pe şoselele din Bistriţa. Trei victime, după ce un şofer a evitat un pieton de pe trecere