Antena Meniu Search
x

Video Accidentele grave i-au unit pe motociclişti în poligon. Lecţii de conducere prudentă pentru conducătorii din Bistriţa

Le place adrenalina, dar au decis că siguranţa este mai importantă. Este vorba de motocicliştii din Bistriţa care s-au adunat, ieri, într-un poligon din oraş. Numai în ultimele zile, un motociclist a murit, iar altul a fost rănit grav în accidente petrecute în judeţ. Aşa că un instructor a făcut apel la bikeri să vină să ia cursuri suplimentare şi să circule mai prudent pe străzi

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 10:19

Vezi și

Seria de accidente în care au fost implicaţi motocicliştii bistriţeni l-a determinat pe un instructor să cheme comunitatea de bikeri la o discuţie serioasă. 

Flaviu Meşter, organizator: Ştiţi că în ultimele două săptămâni, doi motociclişti au căzut la datorie, unul de tot, unul se zbate. 

Cursuri de conducere prudentă

Motocicliştii n-au mai dat vina pe şoferi. Au căutat mai degrabă să înţeleagă ce pot face ei pentru a evita accidentele. 

Pe acelaşi subiect

Flaviu Meşter: Una dintre cauzele accidentului este teribilismul. Unul dintre cei doi motociclişti cam asta a făcut.

Motocicliştii exprimentaţi au dat şi câteva sfaturi celor prezenţi. 

Titus Banc, motociclist profesionist: Eu nu ies fără echipament. E o regulă de bază. E cool să arătăm bine, dar nu ies fără protecţie la genunchi.

Motociclist: Încercăm să îi temperăm, nu prea avem cu cine, în general sunt tinerei care au impresia că ştiu totul şi...

Bikerii spun că aceste acţiuni sunt binevenite. 

Motociclist: Interesantă şi sper ca lumea să rămână cu ceva după acţiunea aceasta.

Iar atenţia la trafic sau reducerea vitezei trebuie venită din ambele părţi. 

Tânără: Trăim nişte vremuri în care totul e pe grabă, nu conştientizăm că putem lovi un copil putem lovi un motociclist.

Acţiunea a inclus şi cursuri practice de condus, în poligon. România are cea mai mare rată de decese în accidentele de circulaţie din Uniunea Europeană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accidentele grave i-au unit pe motociclişti în poligon. Lecţii de conducere prudentă pentru conducătorii din Bistriţa