Antena Meniu Search
x

Video "Daca ai omorât un om, scapă tu cum poţi!" Avocata şoferului drogat Vlad Pascu s-a filmat pe TikTok pe versuri de BUG Mafia

O nouă avocată l-a vizitat joi în arest pe Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai. Femeia apare în diferite ipostaze pe TikTok, acolo unde s-a filmat și pe versuri de BUG Mafia, în timp ce ține Codul Penal în mână. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 15:25

Vezi și

”Nu fac declarații! Vă dați seama că dacă voiam să dau declarații, ieșeam până acum cu un comunicat de presă”, au fost singurele cuvinte ale femeii la sediul Poliţiei.

Avocata s-a prezentat în cursul zilei de joi la arestul IPJ, acolo unde a stat aproximativ o oră. Femeia a discutat cu Vlad Pascu de 19 ani, dar a refuzat să facă orice fel de declarație. Pe TikTok însă, este mult mai activă, acolo unde se filmează pe versuri controversate, având Codul Penal în mână.

”Tu dormi? Nu dormi!

Dacă ști frate sa furi, fura tu cum știi!

Pe acelaşi subiect

Dacă poți frate sa bei, atunci bea tu pentru toți!

Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”, sunt versurile BUG Mafia fredonate de avocată pe unul dintre filmuleţe.

Vlad Pascu, viață de lux

Viaţa de lux pe care o afişa tânărul Vlad Pascu, cel care a omorât doi studenţi pe litoral, avea o sursă de finanţare cu multe zerouri. Părinţii lui, oameni simpli şi fără bani, cum îi descrie avocata lui, au afaceri de milioane de euro şi deţin 300 de proprietăţi. În ultimii 15 ani soţii Pascu au construit şi au vândut blocuri întregi în cele mai scumpe cartiere din Bucureşti şi Constanţa. Cei care i-au cunoscut vorbesc şi despre legături cu clanuri interlope. 

Soţii Pascu deţin apartamente şi într-o zonă scumpă, pe litoral. 

Andreea Filip, reporter Observator: Familia Pascu ar deţine mai multe aparatmente la malul mării chiar în complexul de lux din spatele meu. Resortul construit în 2015 a adus pentru prima dată în România conceptul de proprietate periodică în care proprietarul  poate cumpăra o locuinţă o săptămână pe an pentru tot restul vieţii. 

Cei doi ar avea legături şi cu unul dintre cele mai mari clanuri interlope din Bucureşti: Cămătarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Daca ai omorât un om, scapă tu cum poţi!" Avocata şoferului drogat Vlad Pascu s-a filmat pe TikTok pe versuri de BUG Mafia