Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Autorul accidentului din Pantelimon a fost filmat de tatăl copiilor cum goneşte în parcare. Ultimele imagini cu cei doi fraţi

Ultimele secunde cu cei doi fraţi, mergând pe trotinete, înainte să fie zdrobiţi în faţa parcului Pantelimon, au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Mai mult, şoferul teribilist de 16 ani, care goneşte prin parcare, a fost filmat înainte de tragedie chiar de tatăl copiilor. Veştile dramatice continuă pentru familie. Medici nu au reuşit să-i salveze piciorul fetiţei de 7 ani. 

de Bogdan Dinu

la 30.07.2024 , 19:30

Sunt ultimele imagini cu cei doi fraţi, de 7 şi 9 ani, înainte să fie spulberaţi de adolescentul teribilist. Sunt pe trotinete şi se plimbă prin parcare. Dintr-o dată, copiii aud un zgomot puternic de maşină din spate. Se feresc din drum şi intră între autoturismele parcate. În câteva secunde apare, în viteză, maşina care îi zdrobeşte. Totul se întâmplă sub ochii mamei care aleargă disperată să-i salveze. 

"Venea în viteză, în parcare. Cred că avea 60-70 la oră. El l-a politie a spus: Domne, am vrut să parcăm şi am lovit cu uşa dreaptă. Păi cum impingi tu două maşini", ne spune bunicul copiilor.

Tinerii au schimbat locurile în maşină

Vezi și

Cu câteva momente înainte, tatăl copiilor pleacase din parc. Camera lui de bord filmează maşina care goneşte pe şosea. Se pare că cei doi adolescenţi au făcut în ultima clipă schimb iar autoturismul s-a transformat brusc într-o armă mortală în mâinile individuluide 16 ani fără permis. "Când a plecat băiatul meu din parcare, el a avut la cameră la maşină. L-a luat pe ăla, ei veneau cu viteză. La stop cadru a ieşit cel cu tricou alb, cel de 19 ani", adaugă bunicul.

Pe acelaşi subiect

O expertiză va stabili exact cum s a petrecut accidentul. Individul de 16 ani fără permis are acum  patru capete de acuzare pe numele lui. Amicul lui de 19 ani care l-a însoţit în cursa nebună şi i-a dat cheile maşinii cu bună ştiinţă, riscă şi el să ajungă după gratii până la 3 ani de închisoare. 

Declaraţiile familiei şoferului de ocazie i-au revoltat pe cei care au pierdut totul din inconştienţă şi teribilism. "E puşti de 16 ani şi jumătate. S-a urcat la volan să se plimbe. Dumneavostră nu aţi fost începător? E un copil, ne pare rău!", mărturiseşte tatăl şoferului.

Familia copiilor este distrusă

"Cum să spui că a fost o joacă de copii, ce fel de joacă de copii. Cum e posibil pentru noi, pentru familie, pentru bunici mama spune că a murit împreună cu copilul ei acolo pe caldarâm. Ai omorât un om, ai distrus incă un copil pe care l-ai lăsat traumatizat pe viaţă", spune unchiul copiilor.

Pentru familia deja distrusă, veştile rele par să nu se termine. Operaţia maraton prin care a trecut fetiţa de 7 ani, ca să-i fie salvat piciorul, n-a reuşit. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze membrul. Rudele copiilor spun că familiile celor vinovaţi au încercat să ia legătura cu ei şi să-i intimideze. 

Joi, băiatul de 9 ani va fi înmormântat. Pentru sora lui, urmează o recuperare grea. 

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Autorul accidentului din Pantelimon a fost filmat de tatăl copiilor cum goneşte în parcare. Ultimele imagini cu cei doi fraţi