Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care băiatul de 16 ani urcă la volan, chiar înainte de accidentul din Pantelimon. Tinerii au făcut schimb de locuri la 200 m distanță de locul tragediei

Apar noi imagini de la cumplitul accident din Pantelimon, provocat de maşina condusă de un adolescent. Acestea dovedesc că el şi prietenul său de 19 ani fac schimb de locuri chiar înainte de accident.

de Bogdan Dinu

la 02.08.2024 , 13:56

Imaginile cele mai recent apărute sunt surprinse de o camera de surpaveghere amplasată la aproximativ 200 de metri distanta față de locul în care mașina s-a oprit pentru ca tânărul de 19 ani să-l lase la volan pe prietenul său minor. 

Minorul a apucat să conducă câteva secunde

Cei doi tineri au schimbat locurile la 200 de metri distantață de locul tragediei. Doar câteva secunde a apucat, tânărul de 16 ani sa conducă. Suficient cât să ucidă un copil și să rănească grav un altul.

Vezi și

Anchetatorii au reușit sa refacă traseul celor doi cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe drum. Imaginile respective sunt acum proba importantă la dosar.

Pe acelaşi subiect

Ultimele imagini cu băieţelului de 9 ani

Ultimele clipe din viaţa copilului au fost filmate chiar de tatăl copiilor. În imagini apar cei doi fraţi, băiatul de 9 ani şi sora lui de 7 ani, mergând pe trotinetă în compania mamei. Câteva momente mai târziu sunt loviţi de şoferul de 16 ani, aflat la volanul maşinii. Totul se întâmplă sub ochii mamei care aleargă disperată să-i salveze. 

Cu câteva momente înainte, tatăl copiilor plecase din parc. Camera lui de bord filmează maşina care goneşte pe şosea. Se pare că cei doi adolescenţi au făcut în ultima clipă schimb iar autoturismul s-a transformat brusc într-o armă mortală în mâinile individului de 16 ani fără permis.

Șoferul de ocazie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Prietenul său, de la care are masina, a fost plasat sub control judiciar.

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă. ...

Întrebarea zilei
Luaţi în calcul ca după pensionare să vă mutaţi în alt oraş?
Observator » Evenimente » Momentul în care băiatul de 16 ani urcă la volan, chiar înainte de accidentul din Pantelimon. Tinerii au făcut schimb de locuri la 200 m distanță de locul tragediei