Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele clipe din viaţa băieţelului de 9 ani, înainte să fie ucis în accidentul din Pantelimon, surprinse de o cameră de bord

Au apărut noi imagini cutremurătoare cu cei doi copii spulberaţi de maşină în Pantelimon, cu doar câteva clipe înainte de impact. Cei doi se plimbau pe trotinetă alături de mama lor, când şoferul teribilist de 16 ani, care goneşte prin parcare, îi loveşte.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 15:57

Ultimele clipe din viaţa copilului au fost filmate chiar de tatăl copiilor. În imagini apar cei doi fraţi, băiatul de 9 ani şi sora lui de 7 ani, mergând pe trotinetă în compania mamei. Câteva momente mai târziu sunt loviţi de şoferul de 16 ani, aflat la volanul maşinii. 

Cum s-a produs accidentul din Pantelimon 

Dintr-o dată, copiii aud un zgomot puternic de maşină din spate. Se feresc din drum şi intră între autoturismele parcate. În câteva secunde apare, în viteză, maşina care îi zdrobeşte. Totul se întâmplă sub ochii mamei care aleargă disperată să-i salveze. 

Vezi și

Cu câteva momente înainte, tatăl copiilor plecase din parc. Camera lui de bord filmează maşina care goneşte pe şosea. Se pare că cei doi adolescenţi au făcut în ultima clipă schimb iar autoturismul s-a transformat brusc într-o armă mortală în mâinile individului de 16 ani fără permis.

Pe acelaşi subiect

Băiatul de 9 ani nu a mai avut nicio şansă, ucis pe loc în impact. Fetiţa de 7 ani a fost transprotată la spital în stare gravă, iar în prezent a fost detubată. Medicii încercaseră să îi replanteze piciorul, dar ulterior a fost amputat din cauza complicaţiilor. Ea este în continuare la Terapie Intensivă.

Şoferul vinovat, arestat preventiv pentru 30 de zile

Maşina care a provocat accidentul era condusă de un adolescent de 17 ani, fără permis de conducere. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Un tânăr de 19 ani, pasager în maşină, a fost plasat sub control judiciar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Luaţi în calcul ca după pensionare să vă mutaţi în alt oraş?
Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa băieţelului de 9 ani, înainte să fie ucis în accidentul din Pantelimon, surprinse de o cameră de bord