Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Noi imagini filmate înainte de accidentul din Pantelimon. Tinerii din Logan ar fi făcut schimb de locuri cu doar câteva minute înainte de tragedie

Imagini noi filmate înainte de tragedia din Pantelimon. Pe filmarea surprinsă de camera de bord a unei alte maşini se vede cum la volanul autoturismului care i-a lovit pe cei doi copii apare tânărul de 19 ani, în tricou alb. El și adolescentul de 16 ani ar fi făcut schimb de locuri cu doar câteva minute înainte de a-i spulbera pe cei doi frățiori. 

de Bogdan Dinu

la 31.07.2024 , 11:24

Adolescentul de 16 ani care a provocat accidentul din cartierul Pantelimon şi a distrus o familie a fost arestat pentru 30 de zile. Pe numele lui sunt patru capete de acuzare - ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. Prietenul lui, care era cu el în maşină, este cercetat sub control judiciar. 

Vorbim despre multe capete de acuzare pe care judecătorii le vor lua în considerare. Viteza urmează să fie stabilită cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, cât și cu ajutorul unui soft specializat care va analiza pagubele materiale produse. În niște imagini surprinse de o camera de bord vedem că la volanul mașinii se află un tânăr în tricou alb. Ar fi tânărul de 19 ani, proprietarul maşinii. Înţelegem de la martori că aceştia ar fi făcut schimb de locuri cu doar câteva sute de metri înainte de producerea impactului, Anchetatorii vor stabili, însă, acest lucru. 

Băieţelul de 9 ani va fi înmormântat joi

Vezi și

Joi va avea loc înmormântarea băieţelului de 9 ani, care şi-a pierdut viaţa în accident. Pe sora acestuia medicii au reuşit să o stabilizeze. Din păcate, însă, şi-a pierdut piciorul.

Pe acelaşi subiect

Vorbim, deci, despre o anchetă în desfăşurare, în care procurorii vor încerca să stabilească cine se face vinovat de moartea copilului de 9 ani, dar şi de rănirea gravă a surorii lui de doar 7 ani.

"Din păcate, la câteva ore de la operaţia de replantare, în cursul serii au apărut complicaţii din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului, complicaţii care îi puneau viaţa în pericol. Astfel că s-a decis, de urgenţă, îndepărtarea membrului inferior afectat", a explicat medicul.

Starea fetiţei este stabilă, uşor ameliorată faţă de ziua precedentă, fiind în continuare intubată şi ventilată mecanic. "Astăzi, starea fetiţei este stabilă, uşor ameliorată faţă de ieri. Este în continuare intubată şi ventilată mecanic", a precizat medicul.

Accidentul a avut loc duminică seară, pe şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon. Din primele informaţii, un băiat de 9 ani şi sora lui de 7 ani au ieşit împreună cu mama lor în Parcul Pantelimon. La un moment dat, când se aflau în parcarea de lângă parc, copiii au fost loviţi de o maşină, în care se aflau doi tineri, şoferul (17 ani) şi prietenul lui (19 ani). Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare asupra băiatului de 9 ani, însă medicii au constatat decesul acestuia.

Filmul accidentului din Pantelimon

Tinerii au fugit de la locul accidentului, însă au fost prinşi de poliţişti, după ce anchetatorii au vizionat înregistrările camerelor de filmat din zonă. După ce a fost prins, şoferul de 17 ani a fost testat cu aparatele Alcooltest şi DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar un magistrat a emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui.

Şi pasagerul din dreapta a fost reţinut de poliţişti, însă el a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Conform prevederilor legale, persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu are permis este pasibilă de aceeaşi pedeapsă ca şi cel care conduce autoturismul. 

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Noi imagini filmate înainte de accidentul din Pantelimon. Tinerii din Logan ar fi făcut schimb de locuri cu doar câteva minute înainte de tragedie