Antena Meniu Search
x

Video Accidentul mortal cu trei tineri beți din Mureș a fost filmat. Un băiat a fost aruncat prin geamul BMW-ului intrat pe contrasens

Imagini de groază au fost surprinse, duminică noapte, în timpul unui accident mortal pe un drum din Mureș. Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa şi alţi patru au ajuns de urgenţă la spital, după ce șoferul unui BMW s-a urcat băut la volan, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism. Momentul impactului frontal a fost surprins de camera de bord a mașinii care circula regulamentar.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.03.2023, 11:44

Vezi și

Tragedia a avut loc duminică noapte, în localitatea Nazda, aflată la 10 kilometri de Târgu Mureş, după ce, potrivit martorilor, trei tineri ar fi plecat băuți cu BMW-ul de la o petrecere.

Într-o curbă, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autoturism, care circula din sensul opus.

Băiatul de 27 de ani, aflat pe bancheta din spate, a fost aruncat prin geam şi nu a supravieţuit

Impactul înfiorător, surprins de camera de bord a mașinii care circula regulamentar, a fost fatal pentru unul dintre tinerii aflați în BMW. Băiatul de 27 de ani, aflat pe bancheta din spate, a fost aruncat prin geam şi nu a supravieţuit. "Trei băieţi. Unul, care a decedat, era jos, între maşini. Celălalt era între uşă şi caroserie şi a treia victimă era lângă un sâlp", spunea un martor în noaptea tragediei.

În celălalt autoturism se aflau șoferul de 34 de ani și prietena lui de 28, care au rămas blocaţi între fiare. Cei doi, împreună cu prietenii băiatului mort în accident au fost transportaţi la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal cu trei tineri beți din Mureș a fost filmat. Un băiat a fost aruncat prin geamul BMW-ului intrat pe contrasens