Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accidentul mortal de la Tomșani, filmat de camerele video. Doi bărbați au murit după un impact devastator

Accidentul mortal produs în această după-amiază la Tomșani, în județul Vâlcea, a fost filmat de camerele de supraveghere. 

de Veronica Micu

la 22.03.2020 , 18:18

Doi bărbați au murit după un impact devastator Accidentul mortal de la Tomșani, filmat de camerele video - captura video YouTube
  • Doi bărbați au murit în accidentul de la Tomșani.
  • Tragedia a fost filmată.

Accidentul mortal produs în această după-amiază la Tomșani, în județul Vâlcea, a fost filmat de camerele de supraveghere. 

Doi bărbați au murit în accidentul teribil produs astăzi în localitatea Tomșani, sat Bogdănești, județul Vâlcea.

Momentul tragediei a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă. 

Articolul continuă după reclamă

Impactul dintre cele două mașini este devastator. Ambele mașini circulă cu viteză și se ciocnesc după ce una dintre ele ar fi pătruns pe contrasens. 

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit gazetavalceana.ro, la fața locului au intervinit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii rutieri, care au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului.

Sursa video: gazetavalceana.ro

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Accidentul mortal de la Tomșani, filmat de camerele video. Doi bărbați au murit după un impact devastator