Antena Meniu Search
x

Video Acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, de la Circul Bucureşti, a murit

Acrobatul care s-a prăbuşit nouă metri în gol, de pe Roata Morţii, a pierdut lupta pentru viaţă. Deşi spunea că se simte mai bine, Alex Erlich a murit noaptea trecută. În urmă cu câteva zile, mărturisea pentru Observator că e în proces de recuperare şi se pregătea pentru o revenire miraculoasă în arena circului.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 21:10

Vezi și
  • Acrobatul de la Circul Bucureşti a murit la 26 de ani.
  • Acrobatul se accidentase grav în timpul unor repetiţii.

Alex Erlich, acrobat (12 martie): Pur şi simplu aşa a fost să fie. Aşa a vrut Dumnezeu. A fost o luptă între viaţa de dincolo şi viaţa de acum.

A crezut până la final că va învinge. După căzătura tragică de pe Roata Morţii, acrobatul Alex Erlich a stat trei zile în comă. Dar Alex s-a trezit şi părea că va fi bine. Iubita lui, Mioara, i-a fost mereu aproape. Până aseară, când nimeni nu l-a mai putut salva. Alex s-a stins brusc, din cauza unei hemoragii. 

Mioara Igna, iubita lui Alex (12 martie): N-a fost vina nimănui. A fost destinul. Pur şi simplu a fost destinul!

La câteva ore după miezul nopţii, un mesaj amar avea să stârnească o durere de neînchipuit. 

Pe acelaşi subiect

Florentina Gherghiceanu, prietena lui Alex: Îmi este foarte greu să vorbesc de Alex la trecut, încă nu mi-am revenit din şoc. Tocmai ce vorbisem cu el în urmă cu câteva zile. A însemnat enorm de mult pentru mine. Un suflet atât de minunat. Alex câştigase deja o luptă cu moartea.

Acrobatul de la Circul Bucureşti a murit la 26 de ani

În jur de zece zile a stat acrobatul pe patul de spital. Medicii l-au operat pentru o dublă fractură de femur. După externare, plin de speranţă, Alex declara pentru Observator că ... "dorm bine, sunt bine, râd, glumesc. Fac recuperare, fac recuperare şi acasă. Mănânc bine, mă hidratez bine, de psihic are grijă şi prietena mea, care tot timpul mă încurajează". 

Un munte de ambiţie, artistul îşi dorea chiar să execute din nou cel mai periculos număr de circ.

Alex Enrich, acrobat (12 martie): O să mai am curajul să urc pe Roata Morţii, de ce nu? Toate accidentările, toate neplăcerile fac parte din viaţa noastră.

Mioara Igna, iubita lui Alex: Alex întotdeauna s-a dedicat sută la sută. La el nu a existat niciodată varianta de "să fiu şi eu acolo undeva". Nu, el întotdeauna a vrut să fie sus, a vrut să câştige.

Alex avea 26 de ani, iar o bună parte din viaţă a dedicat-o circului. De doi ani trăia o poveste de dragoste cu Mioara, cu care avea un băieţel. Acum, apropiaţii şi spectatorii se pregătesc pentru ultimele aplauze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, de la Circul Bucureşti, a murit